Kuhu lendavad õhupallid


Le ballon
Uploaded by ddbparis

reede, 22. august 2008

Reede

Jõudsin täna galeriisse natuke hiljem.
Sisse astus Hedviga Femmest, leppisime kokku, et annan talle hiljem intervjuu.

Viimase komplekti saaga jätkub. Tuleb välja, et eilne kangavärvimine andis loodetus hoopis intensiivsema tulemuse, mis meeldib mulle mõnes mõttes rohkemgi. Selline herilasetriibuline kangas siis (vasakpoolne "enne", paremal "pärast"):


Tänane päev kulges jälle vahelduvas tempos.
Elen tuli ja õmbles uuesti proovis kärisenud allääred. Kaisa riputas üles Endspili plaktatid. Kontrollisin tema jalas retuuside istuvust - täiesti hämmastav, kuid kartulivõtu kottpükstest polnud enam jägegi järel! Ainult alt veidi kitsamaks teha, kontsaking jalga ja läheb!
Peale Femme partisanidele antud väikse välkinteka ja poseerimissessiooni jõudsin edasi aretada ka seeliku lõiget. Esialgne tulemus (see osa, mis ei tahnud kangale enam ära mahtuda):


Ja esimene proov:

Peale kahepäevast madistamist olen jõudnud sinnamaani, et midagi nagu on, aga komplekt pole veel kaugelti valmis. Ehk pühapäevaks jõuab...

Ah-jaa. Tänasega lõppeb viimane ametlik otseülekanne. Järgmisel nädalal võib meid galeriis töötamas tabada sporaadiliselt, pigem õhtustel aegadel.
Ning ka blogimine ei kao kuhugi. Kuigi ma ei ole eriline päevikupidaja, kardan ikkagi, et sellest võib lõpuks isegi sõltuvusse jääda.

Nägudeni siis!

1 kommentaar:

Kerly ütles ...

Tore, et ma muidugi seal laua peal kõhutasin ja ilmselt ka kaamera ees seisin :D
Vabandust vaatajad.
Aga igatahes on see projekt äge :)
Kristinale jõudu!